Тонери

Тонери

Екос е лидер на пазарот со продажба на тонери со докажан врвен квалитет.

Произведени се според највисоките стандарди со цел да овозможат максимален квалитет на принтот на текст и слика.

Нудиме повеќе од 2.000 модели на компатибилни тонери за HP, Samsung, Canon, LEXMARK, KYOCERA, Brother, Xerox, Epson, Ricoh, Panasonic, Oki, Konica Minolta

КАНЦЕЛАРИСКИ

КАНЦЕЛАРИСКИ

Екос во целост ги покрива Вашите потреби за сите канцелариски материјали. Поради постоењето на различни потреби за секоја канцеларија, ние се погриживме да обезбедиме голем избор на производи за да можеме да ги задоволиме сите ваши потреби..

Производите кои ги нудиме се со најповолни цени и со врвен квалитет.

ШКОЛСКИ

ШКОЛСКИ

Екос како компанија која се грижи за своите потрошувачи, не ги заобиколуваме и нашите најмлади потрошувачи.

Им нудиме широка палета на производи преку која на учениците и на нивните родители ќе им ја олесниме потрагата по школски прибор и сите други производи потребни за школската година.

Богатата понуда ја сочинуваат ранци, училишни прибори во најразлични бои и форми и разни други училишни производи.

ХАРТИЈА

ХАРТИЈА

Нудиме високо квалитетна повеќенаменска фотокопирна хартија идеална за секојдневно канцелариско работење.

Бела, мазна со врвен квалитет која дава одличен резултат во печатење на важни документи во широк спектар на различни машини, црно бело, или во боја


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/ekosmk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/ekosmk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863